top of page

Plaatsen van afsluitingen in alle soorten

Afsluitingen door Geert Cnudde: genieten van je privacy, dat doe je in stijl

Zoek je een manier om je tuin in alle privacy af te sluiten van de buitenwereld, zodat je er optimaal van kan genieten? Zorg er dan voor dat de afsluiting van je keuze perfect past bij de stijl en vormgeving van je woning. Zo creëer je een mooie overgang tussen huis en tuin.

Ik plaats afsluitingen van de hoogste kwaliteit en in het materiaal van jouw keuze. Je kunt op mij vertrouwen voor een ruime waaier aan afsluitingen:

  • draadafsluitingen: Beperkt onderhoud, duurzaam én budgetvriendelijk? Dan kies je zonder twijfel voor een draadafsluiting. Er zijn verschillende mogelijkheden: een accordeondraad, gelaste draad of vaste panelen. Om je afsluiting extra stevig te maken, plaats ik ze met een betonplaat onderaan of een stevige buis bovenaan.

  • houten afsluitingen: Prachtige planken of liever houten schermen? Alles kan – in hard én in zacht hout, precies zoals jij het wilt. Hout laat zich perfect integreren in elke tuin. Het is dan ook een slimme keuze die je kan personaliseren met behulp van verschillende motieven.

  • betonnen afsluitingen: IJzersterk en vrijwel geen onderhoud nodig. Laat je adviseren over de verschillende mogelijkheden van dit mooie en onverwoestbare materiaal.

  • afsluitingen in composiet: Dit veelzijdige, vochtwerende materiaal is verkrijgbaar in honderden kleuren, maten en vormen. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een originele en duurzame manier om zijn tuin af te sluiten van de buitenwereld.

Wil je meer weten of meteen een gratis offerte aanvragen? Contacteer me!

bottom of page