Een mooie oprit, een gezellig terras?

Klinkers, keramische tegels of natuurtegels?
Geen nood ik sta steeds paraat om u te informeren, niet alleen over de materiaalkeuze maar ook over het technische aspect en de plaatsing van de tegels.
Een kwalitatief hoge afwerking van u terras of oprit is een minimumvereiste waarop u zonder twijfel mag op rekenen.

KLINKERS

Klinkers geven voor een beperkt budget bijna eindeloze mogelijkheden. Het is een milieuvriendelijke oplossing die past bij elk huis en elke stijl. Ze bestaan er in diverse formaten en kleuren waardoor er voor ieder wat wils is, bovendien zijn ze ook heel duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen zowel getrommeld als strak worden geleverd naargelang het effect dat men wenst te creëren.

KERAMISCHE TEGELS

Keramische tegels bestaan uit gebakken aarde en mineralen waardoor er veel keuze is in motieven, kleuren en structuren. Bovendien zijn ze duurzaam, hygiënisch, heel onderhoudsvriendelijk en bestand tegen zuren en andere chemische stoffen.

NATUURTEGELS

Natuursteen is het resultaat van een geologisch proces van duizenden jaren, het is een duurzaam product met diversiteit in kleurnuances en structuur.
Het tijdloze karakter en stijlvol uiterlijk zijn minstens twee factoren aan de positieve zijde. Door de robuustheid geeft het ook een onmiskenbare meerwaarde aan uw terras of oprit.

Wenst u informatie of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen?
Contacteer me dan gerust via de contactpagina.